Spirale meydan okuyan bebek!

En güvenilir doğum kontrol yöntemlerinden bir tanesi olan spiral Yüzde 99.8 koruma oranıyla işe bu sefer yaramamış, ortaya dünyanın en komik fotoğraflarından bir tanesi çıkmış. Spirali yenen bebekle tanışın.

En güvenilir doğum kontrol yöntemlerinden bir tanesi olan spiral Yüzde 99.8 koruma oranıyla işe bu sefer yaramamış, ortaya dünyanın en komik fotoğraflarından bir tanesi çıkmış. Spirali yenen bebekle tanışın.

Spiral ne kadar güvenilir!

Doğum kontrol yöntemleri, yüzde 98-99 oranında başarı sağlamaktadır. Ancak küçücük bir yüzde, bazen hiç ama hiç beklenmedik sonuçlara neden olabiliyor. Amerika'da yaşayan Lucy Hellein'in yaşadığı durum, tam olarak bunun bir kanıtı.

Lucy Hellein, anne olmanın doğru bir zamanda olmadığını düşünerek, geçtiğimiz yıl spiral taktırmış. Spiral, yüzde 99.8 oranı ile  başarı sağlayan bir doğum kontrol yöntemidir. Ancak bir süre sonra  bayanın vücudu hamilelik belirtileri göstermeye başlamış. Doktora kontrol için gittiğinde de gördüklerine inanamamış.

Bir düşünün, dünyanın en güvenilir doğum kontrol yöntemini tercih ediyorsunuz ancak hamile olduğunuzu öğreniyorsunuz! Üstelik doktorun söylediğine göre Hellein muhtemelen spiral takılmasının ardından  yalnızca üç hafta sonra hamile kalmış.

Instagram'da doğumdan yapmış olduğu paylaşımda Hellein durumu şöyle özetliyor: "Geçtiğimiz Aralık ayında tam  4,5 aylık hamile olduğumu öğrendim. 'Nasıl olur da hamile olduğunu anlayamazsın?' diyebilirsiniz ancak, hala spiral kullandığımı belirtirsem durum daha anlaşılır hale gelebilir zannedersem. 4 Mayıs'ta doğumun gerçekleşeceğini söylüyordu. Bu bebek gerçekten kocaman bir sürpriz ve ben görünen o ki binde  1'lik bir grubun içerisindeyim."

Doğumun ardından spiralli fotoğraf

Doğumun ardından bir doktor, plasentanın arkasında spiralin bulunduğunu söylemiş. Daha sonra da azimli bebeğimiz Dexter Tyler'ın eline bu spiral tutuşturarak fotoğraf çekmiş. Harika bir görüntüyle karşı karşıyayız.

KAYNAK: Hemsire.Com

BİLGİLENDİRME: Yorum ve sorularınız sistem yöneticisi tarafından onayladıktan sonra yayınlanacaktır.

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال