Stajyer hemşirelere iş olanağı

 

Stajyer hemşireler hem okuyup hem de hastanede çalışarak mesleklerinde bir adım önde oluyorlar. Florence Nightingale Grup ve İstanbul Bilim Üniversitesi iş birliği içerisinde gerçekleştirilen stajyer hemşirelere iş olanağının detayları haberimizin içeriğinde…


Grup Florence Nightingale Hastaneleri

İstanbul Bilim Üniversitesi Florence Nightingale Hemşirelik Yüksekokulu öğrencileri bağlı bulundukları Florence Nightingale hastanelerinde iş imkanı yakalıyor.  Hemşirelik bölümü öğrencileri 2. sınıf ve 3.sınıf sonunda kurumun belirlediği şartlar altında öğrencilerine iş imkanı sunuyor. Okul yönetimi aracılığı ile hastanelere başvuru yapan hemşirelik öğrencileri henüz diplomaları olmaksızın kurumda öğrenci hemşire olarak iş hayatına adım atıyorlar.

Senelik olarak kısıtlı sayıda öğrenci alan Florence Nightingale grubu genellikle yaz aylarında öğrenci başvurularını kabul edip, daha sonra öğrencilerini mülakata davet ediyor. İşe aldığı öğrencilere 2016 senesi itibari ile net olarak 1300 lira öğrenci maaşı bağlıyor. Bu miktar senelik olarak artış gösteriyor, öğrenciler mezun olduktan sonra hastaneye diplomalarını teslim ederek maaşlarını standart miktarlara ulaştırabiliyorlar.

İstanbul Bilim Üniversitesi mezun olan öğrencilerine de iş imkanı kolaylıkları sağlıyor. Mezun olan öğrencilere Florence Nightingale Hastanelerine başvurdukları taktirde öncelik tanınıyor ve en kısa sürede geri dönüş sağlanıyor.

Not: Stajyer hemşireler sadece Şişli Florence Nightingale Hastanelerine başvuru yapabiliyor ve sadece grubun bu hastanesinde işe alınıyor.

Dip Not: Başvurularınızı Şişli Florence Nightingale Hastanesi 5.kat İnsan Kaynakları Sorumlusu aracılığı ile doldurabilirsiniz.

BİLGİLENDİRME: Yorum ve sorularınız sistem yöneticisi tarafından onayladıktan sonra yayınlanacaktır.

Daha yeni Daha eski

نموذج الاتصال